Ostuideed: sügis-talvised bodysuit'id

november 22, 2018


Mul läks selle trendi omaksvõtmisega natukene aega. Oma olemuselt on bodysuit kandmiseks natuke võõras, sest olgem ausalt, tavaliselt paneme me selliseid asju ju oma beebidele selga. Võõrastasin päris mitu aastat, aga tundub, et täiskasvanutele mõeldud body-d ei kao meie poelettidelt veel niipea ja lõpuks ma ühe järele proovisingi. 

Üllataval kombel on bodysuitid tegelikult väga mõnusad. Neid on küll natuke tülikam selga panna, tualetti külastades peab trukkidega mässama, jne. Aga samas on pluus terve õhtu paigas ja ei pea kordagi mõtlema, et ega see kõhu või selja pealt nüüd lohvakalt hoia. Kokkuvõttes säästad sa ikkagi aega oma pluusi pidevalt sättimise arvelt. Pluss mulle meeldib, kui hästi need ümber keha hoiavad.

Kui ma nüüd mõnda e-poodi vaatan, siis klikin ma esmalt kohe "bodysuit" kategooria peale. Neid on nii palju ja nii erinevaid! Mul on kindel eesmärk endale paar tükki veel juurde soetada, aga valik on väga lai ja üsna keeruline on otsustada. (Ühe pikakäiselise musta ma siiski juba tellisin.)

Seega panin kokku kollaaži oma lemmikutest bodysuitidest, et te koos minuga valida saaksite. Üritasin valida rohkem pikakäiselisi bodysid, sest need tunduvad talve saabudes kuidagi kutsuvamad, aga topid saab ka mõnusa sooja kardiganiga katta.Mu küsimus oleks siis: milline teile neist kõige rohkem meeldib? Nr 1 on mul juba olemas ja seljas esimesel fotol. Nr 3 sai ka tellitud, sest see tundus kuidagi mõnus ja igapäevane. Ma üldiselt kipun eelistama selliseid klassikalisi stiile, sest tean, et saan neid korduvalt erinevate riietega kanda. Seega sorri, kui mu valik liiga igav on! :D

Muide, ma võtsin end lõpuks kokku ja muutsin oma blogi kujunduse ära, et see veidi tänapäevasem välja näeks. Kuidas meelib? :)

Postita kommentaar

Instagram

© LONA-JASMIIN HUNT. Design by FCD.